Home Despre noi
Despre noi PDF Imprimare Email

 

Hotelul GOLDEN SEA** - VAMA VECHE, este situat pe E87, la intrarea dinspre 2 Mai pe partea stanga, putin inainte de strada principala ce duce spre plaja din Vama Veche.Restaurantele, terasele si plaja din Vama Veche se afla la cateva minute de mers pe jos.

 

Hotelul Golden Sea ofera cazare in Vama Veche in 12 camere duble si triple impartite in doua categorii (superioare si standard).
Camerele superioare, duble de tip twin sau cu pat matrimonial, se afla la parter, sunt dotate cu bai proprii, dispun de verande individuale, aer conditionat/incalzire, frigider si televizor.
Camerele standard, duble sau triple, se afla la etaj, dispun de bai proprii si de o veranda comuna.

 

Hotelul Golden Sea - Vama Veche dispune de parcare proprie cu acces direct din/la soseaua principala si de o curte spatioasa.La dispozitia clientilor se afla, de asemenea, o bucatarie de vara complet utilata, o terasa acoperita dotata cu televizor si biblioteca.Hotelul ofera clientilor sai acces gratuit nelimitat la internet WI-FI.
In incinta hotelului se afla atelierul Mooz unde creatori romani expun bijuterii unicat, corpuri de iluminat decorate manual, obiecte decorative placate cu mozaic si deasemenea tricouri si accesorii vestimentare si suveniruri.In curtea hotelului se afla frigidere cu sucuri, apa si bauturi alcoolice intotdeauna reci.

 

Modalitatile de plata acceptate atat pentru serviciile hoteliere cat si pentru cumparaturile din magazin sunt numerar, cu cardul, cu tichete de vacanta, tichete cadou si tichete de masa(Edenred si Sodexo).
Conditiile de cazare, imbinand un interior modern si confortabil cu un exterior rustic si primitor, tarifele diferite in functie de categoria aleasa si perioada, insa cu aceeasi calitate a serviciilor, distanta mica fata de plaja, dar suficient de mare pentru cei care prefera linistea, vor transforma hotelul Golden Sea - Vama Veche, speram noi, intr-unul din cele mai frumoase si mai cautate locuri de petrecere a unui sejur mai lung sau doar a unui weekend intr-o localitate preferata de multi turisti atat datorita atmosferei boeme si de nonconformism  cat si datorita specificului zonei si originalitatii orizontului nautic.

Ultima actualizare în Miercuri, 17 Mai 2017 05:50
 

Translator

English Bulgarian French German Italian

Acceptam:

     


 

vizitatori